Почетна Вести ВО ЖИВО: Гледајте ја во живо средбата на Папата Франциск и Патријархот Кирил
ВО ЖИВО: Гледајте ја во живо средбата на Папата Франциск и Патријархот Кирил

ВО ЖИВО: Гледајте ја во живо средбата на Папата Франциск и Патријархот Кирил

939
0

„Религија.мк“, Ви овозможува во живо да ја гледате историската средба помеѓу двајцата поглавари, Рускиот патријарх Кирил и Римокатоличкиот Папа Франциск.

ПРИСТИГНУВАЊЕТО НА ПАПАТА ФРАНЦИСК

ИНСЕРТИ ОД СРЕДБАТА

ВОЖИВО

НОВО ВКЛУЧУВАЊЕ ОД ПОТПИШУВАЊЕ НА ДЕКЛАРАЦИЈАТА И ИЗЈАВИ

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *