Почетна Анализа Во пресрет на историската посета на Папата на Македонија, која е пораката?

Во пресрет на историската посета на Папата на Македонија, која е пораката?

234
0

Дикректорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, Дарија Сотировски и главниот и одговорен уредник на порталот religija.mk Марјан Николовски, беа гости во отвореното сутудио на 1ТВ, анализирајќи ја најавената посета на Папата Франциск за мај следната година на Македонија.

Погледнете го видеото.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *