Почетна Анализа Вистината за раѓањето на Исус

Вистината за раѓањето на Исус

941
0

Вистината за раѓањето на Исус беше темата на емисијата „Без ракавици“ на ТВ. Алфа, во која гостуваше професорот по Свето писмо на Богословскиот факултет, Ратомир Грозданоски.

Погледнете ја емисијата во која професорот објаснува многу од прашањата поврзани со важните настани од евангелијата.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *