Почетна Вести ВИДЕО: „Осветен ајфон“ е најпродаван телефон

ВИДЕО: „Осветен ајфон“ е најпродаван телефон

906
0

Во Тбилис во Грузија најпродаван мобилен телефон бил „осветен ајфон“. Така барем тврди еден сопственик на продавница за мобилни телефони, кој во трговски центар на главниот град на Грузија, повикал православен свештеник да ја освети и благослови продажбата на „ајфони“.

Откако свештеникот со света вода ги попрскал мобилните телефони, сопственикот на продавницата тврди дека продажбата драстично му се зголемила.

Негов  совет сега е дека, покрај „ајфон“, свештеникот можел да освети и други мобилни телефони за кои ќе се одлучеле купувачите.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *