Почетна Политичка теологија Видео анализа за Велика Британија и беглаците

Видео анализа за Велика Британија и беглаците

60
0

Дали Велика Британија има фер удел во кризата со бегалците. Ова е прашањето на кое британската „ченал4“ даба одговор во бројки.

Погледнете ја оваа кратка видео анализа.

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *