Почетна Репортажа Велигден во Штип
veligden bregalnicka 2023 1
veligden bregalnicka 2023 2
veligden bregalnicka 2023 3
veligden bregalnicka 2023 4
veligden bregalnicka 2023 5
veligden bregalnicka 2023 6
veligden bregalnicka 2023 7
veligden bregalnicka 2023 8
veligden bregalnicka 2023 9
veligden bregalnicka 2023 10

Велигден во Штип

55
0

Литургијата за Воскресението Христово – Велигден, во Штип ја водеше Митрополитот Брегалнички господин Иларион, во Соборниот храм “Св. Николај” во Штип.
Погледнете ја галеријата:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *