Почетна Репортажа Велигден низ објективот на младиот Тануровски
Tanurovski-0463
Tanurovski-0475
Tanurovski-0481
Tanurovski-0498
Tanurovski-0508
Tanurovski-0526
Tanurovski-0532
Tanurovski-0547
Tanurovski-0559
Tanurovski-0604
Tanurovski-0651
Tanurovski-0659
Tanurovski-0772
Tanurovski-0822

Велигден низ објективот на младиот Тануровски

257
0

Фото репортажа од Воскресната Велигденска литургија на Архиепископот г.г. Стефан, низ објективот на талентираниот млад фотограф, Драган Тануровски.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *