Почетна Репортажа ТЕЛЕГРАФ.МК ЕКСКЛУЗИВНО: Како изгледа новата црква „Св.Кирил и Методиј“ во Велес
vel-1
vel-2
vel-3
vel-4
vel-5
vel-6

ТЕЛЕГРАФ.МК ЕКСКЛУЗИВНО: Како изгледа новата црква „Св.Кирил и Методиј“ во Велес

824
0

Телеграф.мк, направи ексклузивна фоторепортажа од тоа како изгледа новата црква „Свети Кирил и Методиј“ во Велес.

Храмот изобилува со величествен фрескоживопис.

Повеќе фотографии погледнете на телеграф.мк

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *