Почетна Верски туризам Света Гора сега достапна и за жените!
Света Гора сега достапна и за жените!

Света Гора сега достапна и за жените!

1.61K
0

Света Гора е една од најмистериозните локации во Европа кое никогаш нема да можат да го посетат жените, ниту пак да имаат можност да ги видат убавините и монашкиот живот. Иако „државата на монасите“ е отворена за туристички посети, сепак не секој кој сака има и можност да отпатува на Атос.

sveta-gora-11Но, затоа интернет порталот „Света Гора 360“ ја направи Света Гора буквално достап на за сите. Потребен е само еден клик и влегувате во виртуелната тура на манастирските тајни.

Оваа веб страница е исполнета со фотографии и историски информации. Има јазична верзија на грчки, англиски и руски јазик.

Не чекајте… ПОСЕТЕТЕ ја Света Гора.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *