Почетна Галерија Првиот ифтар за муслиманите низ фотографии од Јапонија до САД
1 a
2 a
3 a
4 2
5 a
6 a
7 a
8 a
9 a
10 a
11 a
12 a
13 a
14 a
15 a
16 a
17 a
18 a
19 a
20 a
21 a
22 a

Првиот ифтар за муслиманите низ фотографии од Јапонија до САД

152
0

Муслиманите во целиот свет го доечакаа првиот ифтар од почетокот на рамазанските пости. Агенцијата „Анадолија“ подготви фото репортажа, која низ фотографии ја пренесува атмосферата од првата ифтар вечера.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *