Почетна Вести Христијанство Погледнете го видеото – најава за еден милениум Охридска Архиепископија

Погледнете го видеото – најава за еден милениум Охридска Архиепископија

476
0

Одборот за државно-црковната прослава еден милениум Охридска Архиепископија посговти промотивно видео како најава за јубиулејот.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *