Почетна Вера Петар Рупев од Варош го фати крстот во Охрид
Петар Рупев од Варош го фати крстот во Охрид

Петар Рупев од Варош го фати крстот во Охрид

186
0

Петар Рупев од Варош ја понесе радоста од охридското езеро. Тој го фати светиот крст во охридското езеро. Тој беше најбрз од околу 400 пријавени верници.

Светиот крст во Охрид го фрли, митрополитит Тимотеј. Тој бил најбрз и во 2014 година.

 

 

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *