Почетна Вести Европа Парадокси на едно поделено општество – православни уриваа крст
Парадокси на едно поделено општество – православни уриваа крст

Парадокси на едно поделено општество – православни уриваа крст

196
0

Поделеноста на украинското општество ги надминува сите парадокси. Во меѓусебните судиреи меѓу прорсуките и прозападните структури нема ништо свето.

Оваа видео е доказ да тоа до каде може да оди лудилото.

Укаринските православни верници едни против други.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *