Почетна Галерија Отец Гаврил во посета на Манастирот во Љубанци

Отец Гаврил во посета на Манастирот во Љубанци

578
0

Игуменот Гаврил, за време на неговата посета во Македонија го посетил монашкото сестринство во манастирот, „Св. Никола“ во Љубанци.

Отец Гаврил бил пречекан со скромна монашка трпеза, но презобилна сохристијанска љубов.

Галерија:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *