Почетна Галерија Осветена црква во Ресен
47
46
45
44
43
42
41
40
39
38
37
36
35
34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Осветена црква во Ресен

125
0

Преспанско-пелагонискиот Митрополит, г. Петар и свештеници на оваа епархија, денеска во Ресен ја осветиле обновената црква „Света Троица“, која се наоѓа во состав на градскитре гробишта.

ГАЛЕРИЈА:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *