Почетна Вести Европа Монахиња од Романија тврди – девет години има до крајот на светот

Монахиња од Романија тврди – девет години има до крајот на светот

5.30K
0

Монахиња од Романија, пред тамошните медиуми дала шокантна изјава, во која тврди дека крајот на светот ќе се случи за девет години.

За телевизијата ТелМ, монахињата рекла дека „Света Петка и дала обврска тоа да го соошти на луѓето. Од изјавата има и видео снимка, која може да ја погледнете подолу.

Таа има и објаснување за крајот на светот, кој го поврзува со тоа дела луѓето биле казнети со коронавирусот поради нивните лоши гревови.

-Во 2030 ќе дојде крајот на Светот и Страшниот суд. Светителката ми нареди, кај и да одам, да го објавувам доаѓањето на крајот на светот. За време на овие девт години на светот ќе му биде дадено време да го напушти своето беззаконие, да стане подобар, изјавила монахињата.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *