Почетна Вести Мојановски: Мајка Тереза припаѓа на сите
Мојановски: Мајка Тереза припаѓа на сите

Мојановски: Мајка Тереза припаѓа на сите

86
0

Мајка Тереза не му припаѓа само на еден народ, туку на сите, на целиот свет, вели професорот Цане Мојановски кој гостува во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.

Cane Mojanovski 2-Не може Мајка Тереза да припаѓа, ако може така да се каже, на Албанија, или на Македонија, или на било која друга земја. Таа им припаѓа на сите. Таа помагала на сите, без разлика на верската припадност, вели Мојановски.

 

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *