Почетна Вести Марков манастир на Фејсбук
Марков манастир на Фејсбук

Марков манастир на Фејсбук

370
0

Марковиот манастир е уште едно од црковните светилишта во Македонија, кое почна активно да ги користи социјалните медиуми. Од неодамна манастирот ја официјализира својата „фејсбук страница“, наменета за своите верници.

Сестрите од Манастирот ќе објавуваат информации за манастирот и духовни содржини од доменот на православниот живот.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *