Почетна Вести Регион Македонците од Албанија дел од масовното одбележување на Воскресението Христово – Велигден во Тирана
veligden-tirana-768x482
veligden-tirana-6-768x512
veligden-7-768x513
veligden-tirana-4-768x512
veligden-tirana-1-768x405
veligden-tirana-2-768x512
veligden-tirana-5-768x405
veligden-tirana-768x482 (1)
veligden-tirana-3-768x277

Македонците од Албанија дел од масовното одбележување на Воскресението Христово – Велигден во Тирана

403
0

Воскресението Христово – Велигден најголемиот христијански празник, масовно беше одбележан во Тирана, на богослужбата присуствуваа и голем број Македонци што живеат во Тирана.

/vesnik-ilinden.com

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *