Почетна Интервју Компаниите имаат интерес за Халал сертификат

Компаниите имаат интерес за Халал сертификат

134
0

Што е халал стандард, како се добива сертификат, пости ли можност за злупотреба, кој го контролира. Ова се прашањата на кои одговара директорот на Агенцијата за халал сертификат, Миарем Весели.

-Халал сертификатот и логото се заштитени со закон како сопственост на ИВЗ тврди директорот Весели

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *