Почетна На иста страна Колку верски објекти и се потребни на Македонија?

Колку верски објекти и се потребни на Македонија?

314
0

Во Македонија нема точна бројка на изградени верски објекти. Некои неофицијални податоци велат дека ги има над 2500. Кој и зошто ги гради? Дали тие се доволни и колку нивната изградба е во функција на маркирање на територии.

nsi 1На Иста Страна во сабота во 11 часот на Сител ги дава одговорите. Погледнете и примери кога изградбата на верски објекти ги става на иста страна и муслиманите и христијаните.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *