Почетна Галерија Кој дојде на баклава кај поглаварот на ИВЗ за Рамазан?
ivz ramazan 1
ivz ramazan 2
ivz ramazan 3
ivz ramazan 4
ivz ramazan 5
ivz ramazan 6
ivz ramazan 7
ivz ramazan 8
ivz ramazan 9
ivz ramazan 10
ivz ramazan 11
ivz ramazan 12
ivz ramazan 13
ivz ramazan 14
ivz ramazan 15
ivz ramazan 16
ivz ramazan 17
ivz ramazan 18
ivz ramazan 19
ivz ramazan 20
ivz ramazan 21
ivz ramazan 22
ivz ramazan 23
ivz ramazan 24
ivz ramazan 25
ivz ramazan 26
ivz ramazan 27
ivz ramazan 28
ivz ramazan 29
ivz ramazan 30
ivz ramazan 31
ivz ramazan 32
ivz ramazan 33
ivz ramazan 34

Кој дојде на баклава кај поглаварот на ИВЗ за Рамазан?

141
0

Американскиот амбасадор, Џес Бејли, холандскиот амбасадор Ваутер Пломп, поглаварот на католичката црква, Бискупот Киро Стојанов, директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиуозни групи, Даријан Сотировски, претставници на извршната и локалната власт, беа само дел од гостите кои за Рамазан Бајрам, дојдоа на баклава кај поглаварот на ИВЗ, Реис ул улема, хаџи Сулејмна еф. Реџепи.

На приемот беа и сите муфтии од Ријасетот на ивз.

Галерија:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *