Почетна На иста страна Кога купуваме бираме цена, квалитет или вероисповест? НА ИСТА СТРАНА

Кога купуваме бираме цена, квалитет или вероисповест? НА ИСТА СТРАНА

53
0

Кога купуваме бираме цена, квалитет или вероисповест?

Дали верската различност, навистина може да биде причина, да изберете кој дуќан ќе го заобиколите?

За довербата и предрасудите во бизнисот!

Погледнете ја тринаесеттата епизода од серијалот „На Иста Страна“.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *