Почетна Вера Католиците – унијати Божик го прославија во црквата во Радово
Католиците – унијати Божик го прославија во црквата во Радово

Католиците – унијати Божик го прославија во црквата во Радово

257
0

Верниците на Католичката црква, кои Божик го чествуваат по правилата на византискиот обред и се водат по јулијанскиот календар, Христовото Раѓање Божик го одбележаа во црквата Свети пророк Илија во Радово.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *