Почетна Празници Како средбата со еленот големиот војсководец го направи Христијанин
Како средбата со еленот големиот војсководец го направи Христијанин

Како средбата со еленот големиот војсководец го направи Христијанин

276
0

Православната црква денеска го слави светиот великомаченик Ефстатиј Плакида, голем војсоководец кој стана Христијанин.

Погледнете го видеото и откријте ја приказната, која денеска се користи и како заштитен знак на еден светски познат пијалок.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *