Почетна На иста страна Како е да се биде малцинство помеѓу мнозинството? Епизода 16

Како е да се биде малцинство помеѓу мнозинството? Епизода 16

55
0

Како Македонците муслимани и католици, како Ромите православни и Албанците католици живеат во општеството. Дали верските заедници ги дискриминираат верниците кои не се дел од доминантната етничка заедница.

На Иста Страна, епизода посветена на малцинството меѓу мнозинството. Погледнете ја целата емисија.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *