Почетна Галерија Иванов на литургија кај Рускиот Патријарх
g 1
g 2
g 3
g 4
g 5
g 6
g 7
g 8
g 9
g 11
g 12
g 13
g 15
g 16
g 17
g 18

Иванов на литургија кај Рускиот Патријарх

192
0

Претседателот Ѓорге Иванов со сопругата Маја Иванова вчера во Москва, присуствуваа на Божествената литургија во храмот „Христос Спасител“, со која чиночалствуваше Патријархот на Руската православна црква, Кирил.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *