Почетна Галерија ГАЛЕРИЈА: Велики четврток во Италија – служба на Владиката Пимен
pi 14
pi 13
pi 12
pi 11
pi 10
pi 9
pi 8
pi 7
pi 6
pi 5
pi 4
pi 3
pi 2
pi 1

ГАЛЕРИЈА: Велики четврток во Италија – служба на Владиката Пимен

218
0

Европскиот митрополит г. Пимен за Велики четврток служеже во црквата на Македонската православна црковна општина, Свети Архангел Михаил во Неиве, Италија.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *