Почетна Галерија ГАЛЕРИЈА: Средбата на поглаварите низ фотографии
Руската тројка -
Грчката тројка, како замена за неучеството на Архиепископот Јероним
Албанската делегација на чело со Архиепископот Атанасиј
Претседавачката тројка од Вселенската патријаршија

ГАЛЕРИЈА: Средбата на поглаварите низ фотографии

302
0

Први фотографии од работната седница на поглаварите на автокефалните цркви од подготвителната комисија за одржување на големиот вселенски собор. Погледнете кој со кого седи.

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *