Почетна Галерија ГАЛЕРИЈА: Повечерие со отец Бобан Митевски
Aer 1
Aer 7
Aer 6
Aer 5
Aer 4
Aer 3
Aer 2
Aer 1

ГАЛЕРИЈА: Повечерие со отец Бобан Митевски

433
0

Во црквата во „Свети Николај Чудотворец“ во Аеродром, на 14.март 2016 година на првиот ден од велигденскиот пост Отец Бобан Митевски одржа Повечерие со читање на Покаен канон на св. Андреј Критски.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *