Почетна Репортажа Фото ГАЛЕРИЈА: Осветена првата црква на МПЦ во Хрватска
osvetuvanje sveta zlata megleska 4
osvetuvanje sveta zlata megleska 20
osvetuvanje sveta zlata megleska 21
osvetuvanje sveta zlata megleska 22
osvetuvanje sveta zlata megleska 23
osvetuvanje sveta zlata megleska 24
osvetuvanje sveta zlata megleska 25
stefan i porfirij
osvetuvanje sveta zlata megleska
osvetuvanje sveta zlata megleska 1
osvetuvanje sveta zlata megleska 2
osvetuvanje sveta zlata megleska 3
osvetuvanje sveta zlata megleska 5
osvetuvanje sveta zlata megleska 6
osvetuvanje sveta zlata megleska 7
osvetuvanje sveta zlata megleska 8
osvetuvanje sveta zlata megleska 9
osvetuvanje sveta zlata megleska 10
osvetuvanje sveta zlata megleska 11
osvetuvanje sveta zlata megleska 12
osvetuvanje sveta zlata megleska 13
osvetuvanje sveta zlata megleska 14
osvetuvanje sveta zlata megleska 15
osvetuvanje sveta zlata megleska 16
osvetuvanje sveta zlata megleska 17
osvetuvanje sveta zlata megleska 18
osvetuvanje sveta zlata megleska 19

ГАЛЕРИЈА: Осветена првата црква на МПЦ во Хрватска

1.41K
0

Голема беше радоста со осветувањето на првата црква на МПЦ-ОА во Хрватска. Кој се беше гостин, како изгледаше чинот, низ фотографии од гостите.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *