Почетна Галерија ГАЛЕРИЈА: Манастирската слава во Бигорски
b-69
b-66
b-65
b-64
b-63
b-61
b-59
b-58
b-53
b-50
b-41
b-38
b-36
b-34
b-32
b-30
b-25
b-23
b-16
b-15
b-12
b-11
b-9
b-8
b-6
b-3
b-2
b-1

ГАЛЕРИЈА: Манастирската слава во Бигорски

199
0

Бигорскиот манастир беше претесен за да ги собере сите гости кои дојдоа на манастирската слава за денот на раѓањето на Свети Јован Крстител.

ГАЛЕРИЈА

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *