Почетна Галерија ГАЛЕРИЈА: Хиротонија на епископот Полјански низ фотографии
IMG_1723
JAKOV 4
IMG_1736
IMG_1735
IMG_1733
IMG_1732
IMG_1729
IMG_1727
IMG_1723
IMG_1717
IMG_1716
IMG_1713
IMG_1712
IMG_1710
IMG_1709
IMG_1708
IMG_1707
IMG_1706
IMG_1705
IMG_1703
IMG_1702
IMG_1701
IMG_1697
IMG_1695
IMG_1694
IMG_1693
IMG_1691
IMG_1690
IMG_1687
IMG_1686
IMG_1684
IMG_1683
IMG_1681
IMG_1680
IMG_1679
IMG_1677
IMG_1675
IMG_1673
IMG_1672
IMG_1671
IMG_1670
IMG_1667
IMG_1665
IMG_1664
IMG_1662
IMG_1659
IMG_1656
IMG_1655
IMG_1649
IMG_1648
IMG_1646
IMG_1645
IMG_1644
IMG_1643
IMG_1641
IMG_1640
IMG_1639
IMG_1638
IMG_1636
IMG_1634
IMG_1633
IMG_1629
IMG_1628
IMG_1627

ГАЛЕРИЈА: Хиротонија на епископот Полјански низ фотографии

532
1

Коментар(1)

  1. Кој и од кога е забрането Епископот да се жени и со својата породица да биде пример на црквата?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *