Почетна Верски буквар ЕПИСКОП ХЕРАКЛЕЈСКИ Г.КЛИМЕНТ: Црквата на живиот Бог, столб и тврдина на вистината
ЕПИСКОП ХЕРАКЛЕЈСКИ Г.КЛИМЕНТ: Црквата на живиот Бог, столб и тврдина на вистината

ЕПИСКОП ХЕРАКЛЕЈСКИ Г.КЛИМЕНТ: Црквата на живиот Бог, столб и тврдина на вистината

1.11K
0

Епископот Хераклејски Климент беше еден од учесниците на последната „Седмица на Светото Писмо“.

episkop-klimentНеговото предавање за животот на Црквата предизвика огромно внимание.

Во продолжение погледнете го предавањето на Епископот Г. Климент.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *