Почетна Вести Дезинфицирани верските објекти во општина Гази Баба
Дезинфицирани верските објекти во општина Гази Баба

Дезинфицирани верските објекти во општина Гази Баба

236
0

Во координација со МПЦ и ИВЗ екипите на јавното комунално претпријатие „Гази Баба 2007“ извршија целосно дезинфицирање на сите верски објекти, цркви и џамии, на територијата на Општина Гази Баба.

Од Општината велат дека институциите секојдневно преземаат мерки за целосна заштита на населението.

Од Општината Гази Баба предупредуваат да  се почитуваат препораките, да се седи дома, бидејќи на тој начин им помагаме на институциите, но пред се на сите граѓани во заштита од корона вирусот.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *