Почетна На иста страна Дервишот од Тетово во посета на Музејот на Холокаустот во Скопје
Дервишот од Тетово во посета на Музејот на Холокаустот во Скопје

Дервишот од Тетово во посета на Музејот на Холокаустот во Скопје

150
0

Дервишот од Тетово Абдул Миталип Бегири и Дервиш Хајдари биле специјални гостин на Меморијалниот Центар на Холокаустот на Евреите во Македонија.

Нивната посета предизвикала внимание, а претставниците на Еврејската заедница детално ги запознале со поставката во меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија:

ГАЛЕРИЈА:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *