Почетна Празници Денеска се слави Светителката која наместо жена, избра да биде слугинка на Бог

Денеска се слави Светителката која наместо жена, избра да биде слугинка на Бог

330
0

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *