Почетна Празници Денеска се слави Апостолот, кој никогаш не се одрече од Христос

Денеска се слави Апостолот, кој никогаш не се одрече од Христос

381
0

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *