Почетна Празници Денеска е Свети Андреј, првиот апостол кој тргна по Христос

Денеска е Свети Андреј, првиот апостол кој тргна по Христос

311
0

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *