Почетна Вера МПЦ-ОА Даниел Дончевски по петти пат го фати крстот во Скопје
Даниел Дончевски по петти пат го фати крстот во Скопје

Даниел Дончевски по петти пат го фати крстот во Скопје

122
0

Даниел Дончевски од скопската населба Ченто, по петти пат, го фати Чесниот крст во водите на реката Вардар.

Тој им посака здравје и среќа на сите православни христијани во државата.

Младиот Даниел наградата и ја посвети на 9-годишната Биле Пешевска од Кратово која се бори со тешка болест.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *