Почетна Вера Католичка црква 22 април, вториот ден Велигден неработен за граѓаните од католичка вероисповед
22 април, вториот ден Велигден неработен за граѓаните од католичка вероисповед

22 април, вториот ден Велигден неработен за граѓаните од католичка вероисповед

122
0

Вториот ден на католичкиот празник Велигден 22 април (понеделник) е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од католичка вероисповед им го честита празникот

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *