Почетна Вести 12 делфини извадиле икона на Богородица од море
12 делфини извадиле икона на Богородица од море

12 делфини извадиле икона на Богородица од море

4.91K
0

Икона на Богородица се појавила на брегот во градот Сочи, а човекот кој на пронашол тврди дека 12 делфини ја извадиле од морето.

Тој шетајќи се со сопругата ги видел делфините како изнесуваат нешто на брегот. Откако се приближил останал зачуден, видел дека станува збор за икона со ликот на Богородица.

Веста што ја објавува „Добторољубие“, интерернет портал во Бугарија, наведува дека лицето што ја пронашло иконата е поранешен војник, а иконата ја однел во Москва.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *